Schade aan de leaseauto

Zo voorkomt u een hoge eindafrekening

Tijd om leaseauto's weer in te leveren? Voorkom een hoge eindafrekening.
Laat Fleetservice Nederland de schade herstellen en bespaar tot wel 35% per auto.
Bespaar tot wel 35% op de eindafrekening van de leasemaatschappij

Bij het aflopen van een leasecontract gaat een auto vaak linea recta terug naar de leasemaatschappij. Maar wist u dat u veel geld bespaart als u schade laat herstellen voordat u de auto daar inlevert? Dat kan u een kostenbesparing tot wel 35% per auto opleveren.


Betaalt u ook
te veel bij schade?


Na enkele jaren intensief gebruik is bijna geen enkele auto volledig schadevrij. Toch kan gebruikersschade leiden tot onverwacht hoge kosten op de eindafrekening van uw leasemaatschappij. In uw contract staat dat elke zogenoemde niet acceptabele schade met uw eigen risico wordt verrekend. Twee krassen, een deuk en een schuurplek op de velg? Dat is viermaal uw eigen risico. Een onnodig hoge kostenpost waar u om de paar jaar mee te maken kunt krijgen. En dat niet alleen: veel leasebedrijven verhogen bij schade ook de premie.

Schadeherstel vooraf is pure winst


U kunt een hoge rekening en gedoe voorkomen als u schade van tevoren door een onafhankelijke partij laat herstellen. De schade-experts van Fleetservice Nederland repareren uw wagenpark volgens de geldende innameprotocollen. Wij denken met u mee en bespreken met u de voordeligste oplossing bij het herstellen van grote of kleine schades. Hierna levert u de auto's met een gerust hart in bij de leasemaatschappij; de eindafrekening is tot het absolute minimum beperkt en u houdt uw premies laag.


Berijderswisseling

Wisselt een auto van berijder, bijvoorbeeld bij een uitdiensttreding? Laat ook dan de auto controleren en repareren door Fleetservice Nederland. Hoe langer u schade laat zitten, hoe hoger de eindafrekening kan uitpakken. Bovendien, als berijders tussentijds wisselen, op wie verhaalt u op het einde dan de schade?
Neem contact met ons op

Vul alle velden in